katten 10%

Lotje is een kattin van ongeveer anderhalf jaar oud van wie het baasje onverwacht overleden is. Ze is een echte fletser die graag nabijheid zoekt, maar ze houdt niet van opgepakt of geknuffeld worden. Je kunt haar even oppakken, maar ze zal het niet lang waarderen. Wat ze wel heel leuk vindt, is rond je benen kronkelen, vooral als je een hele werkdag weg bent geweest. Ze begroet je dan vol enthousiasme, springt bijna als een dolfijn om kopjes te geven en loopt je bijna ondersteboven met haar knuffelige kronkels. Hoewel ze niet op schoot komt liggen, ligt ze wel graag in je buurt of tegen je aan. Een echt knuffelbeest dus, maar wel op haar eigen voorwaarden.

Als het gaat om rust, is ze een echte genietkat: ze spint als een motor en krabt graag aan krabkartonnetjes. Mensen die zuinig zijn op hun bank kunnen maar beter voorbereid zijn op haar krabgewoontes! Een krabpaal en kartonnen krabdozen zijn voor haar een absolute must.

Momenteel leeft ze binnen en dat lijkt goed te gaan, zolang ze voldoende ruimte en uitdaging heeft. Vogels wekken wel haar interesse, maar omdat ze een beetje een angsthaasje is, is het onduidelijk of ze buiten echt zou genieten. Ze is erg gevoelig voor nieuwe geluiden en kan schrikken van onverwachte geluiden zoals een tikkend toetsenbord of een dichtslaande deur. Daarom lijkt een rustig huis zonder jonge kinderen of veel drukte het beste voor haar.

Lotje is gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd. Ben jij de geduldige kattenliefhebber die haar een veilig en liefdevol thuis kan bieden?

Lotje