katten 10%

Maak kennis met Pim (kater grijs) en Elaine (kattin, tricolor), twee schattige katjes van 12 weken oud die een warm thuis zoeken! Hoewel ze geen biologische broer en zus zijn, zijn Pim en Eileen echte pleegmaatjes en willen we hen graag samen plaatsen, omdat ze een bijzondere band hebben.

Pim
Pim is een super sociaal katje dat het leven vol enthousiasme tegemoet gaat! Hij houdt van spelen, knuffelen en lekker ravotten. Pak je hem op? Dan geniet hij volop! Pim is de ideale metgezel voor wie op zoek is naar een speelse, aanhankelijke en gezellige kat. Hij zoekt altijd het avontuur op en is ontzettend nieuwsgierig.

Elaine
Elaine is wat voorzichtiger en kijkt graag de kat uit de boom. Ze is een bang en laat zich (nog) niet aaien, maar haar nieuwsgierigheid groeit elke dag. Het mooie is dat ze Pim nauwlettend in de gaten houdt en veel van hem kopieert. Waar Pim gaat, volgt Elaine vaak. Met veel geduld en liefde zal Elaine zich verder ontplooien, maar ze heeft tijd nodig om te wennen. Het is belangrijk dat alles op haar eigen tempo gebeurd.

Samen zijn Pim en Elaine een prachtig duo. Pim helpt Elaine om haar vertrouwen te winnen, en Eileen leert langzaamaan de wereld buiten haar veilige plekje te verkennen. Beiden zijn volledig klaar voor een nieuw avontuur: ze zijn gechipt, gevaccineerd, en Eileen is gesteriliseerd en Pim gecastreerd.

Ben jij degene die dit lieve duo een warm thuis kan bieden? Vul dan snel een adoptieaanvraag in, want Pim en Elaine kunnen niet wachten om hun nieuwe familie te ontmoeten!

Pim en Elaine