katten 10%

Adopteer een duo vol liefde: Wednesday en Pumpkin!  [🐾]
Maak kennis met onze geweldige zusjes Wednesday en Pumpkin! Deze schattige kittens zijn niet alleen een schatkist vol liefde, maar ook echte avonturiers die elke dag met een glimlach tegemoet treden, ondanks de uitdagingen die ze hebben moeten overwinnen.


Pumpkin, het prachtige rosse meisje, heeft helaas haar oogjes moeten laten verwijderen, maar dat weerhoudt haar er absoluut niet van om vol overgave te spelen en te genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Haar zuster Wednesday, die aan één oogje blind is, is haar trouwe maatje en hun  band zorgt ervoor dat ze elkaar altijd ondersteunen. Ze zijn dan ook alleen samen adopteerbaar.


Samen zijn ze een onweerstaanbaar duo! Hun levendige persoonlijkheden, speelse aard en moed maken hen tot de perfecte metgezellen. Ze zijn nergens bang voor en verkennen graag hun omgeving, altijd op zoek naar nieuwe avonturen.


Wel is het belangrijk om te weten dat deze lieve zusjes wat extra zorg nodig hebben. Beide hebben de chronische niesziekte, wat betekent dat ze levenslang extra aandacht en verzorging zullen vereisen. Zij kunnen daarom niet herplaatst worden met andere katten en mogen niet buiten. Hun symptomen (snotteren) gaan met ups en downs. Op moeilijke momenten moet hun neusje proper gemaakt worden. Ook krijgen ze extra vitaminen (nutri-gel en lysine).


Ben jij de bijzondere persoon die deze stoere zusjes een warm thuis kan bieden? De liefde en vreugde die je van hen zult ontvangen, maken elke moeite waard!

Voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bezoekje, stuur een e-mail naar zwerfkattendiest@gmail.com. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Wednesday en Pumpkin het thuis krijgen dat ze verdienen.

Wednesday en Pumpkin