katten 10%

Maak kennis met Bella,
een prachtige kattin van 5 jaar oud met een schitterende tijgervacht. En zoals haar naam al doet vermoeden, is Bella echt een ‘bella’: ze is een schoonheid om te zien! Maar Bella is niet alleen mooi, ze heeft ook een geweldig karakter. Ze is nieuwsgierig en vindt het heerlijk om nieuwe plekjes in huis te verkennen om er lekker te rusten.

Wat Bella echt bijzonder maakt, is haar liefde voor knuffelen en haar behoefte aan aandacht. Ze is dol op aaitjes en zal je altijd laten weten wanneer ze zin heeft in een beetje liefde. Als je tegen haar praat, miauwt ze gezellig terug. En zelfs bij bezoekers komt ze graag fletsen.

Bella kan wel overweg met een andere kat in huis, maar ze gaat liever haar eigen gangetje en zoekt niet actief het gezelschap van andere katten op.

Daarnaast krijgt Bella voor haar allergieën dagelijks een medicijntje (dat ze zonder problemen inneemt) en heeft ze speciaal voer (waar ze geen genoeg van kan krijgen). We vermoeden dat de medicijntjes in de nabije toekomst afgebouwd kunnen worden.

Ben jij op zoek naar een lieve, aanhankelijke kat die graag in je buurt is en je altijd gezelschap houdt? Dan is Bella misschien wel de perfecte match voor jou! Kom snel eens kennismaken met deze schat in haar opvanggezin, waar ze enorm gemist zal worden.

Bella