katten 10%

Na het overlijden van zijn vriendinnetje hebben de mensen van Morris hem proberen te koppelen aan hun bestaand koppel maar helaas zonder succes. Daarom werd hij in de opvang gekoppeld aan een voedstertje, vanaf nu zijn ze samen ter adoptie.


Morris is ongeveer 4 jaar oud, is gecastreerd en werd jaarlijks gevaccineerd. Hij heeft vorige maand nog een volledige check-up gekregen (inclusief echo) en is helemaal gezond. Hij is een actief en nieuwsgierig mannetje. Hij komt altijd naar je toe gelopen en zoekt graag (inter)actie op, spelen met de hooibal, binkies, sprintjes trekken, etc. Grommen kan hij ook als de beste, van opwinding… maar ook om te laten weten als hij niet akkoord is. Van aaitjes is hij minder fan.

Mila werd gedumpt in een kartonnen doos met enkele andere konijnen. Ze was in verschrikkelijke toestand. Inmiddels voelt ze zich heel wat beter.


Morris en Mila zoeken en thuis binnen, waar ze lekker veel ruimte hebben. Heb jij die fijne thuis voor hem? Contacteer ons dan via zwerfkattendiest@gmail.com

Morris en Mila