katten 10%

Marieke leefde jarenlang als straatkat. Een aantal van haar vriendjes werden ernstig ziek. Ze bleken kattenaids te hebben, maar al in zodanig vergevorderd stadium dat ze niet meer te redden waren. Nadat we een aantal van die hoopjes ellende hadden gevonden, besloten we toch ook Marieke maar even te laten nakijken. En helaas, ook zij is FIV-positief.

Marieke heeft verder geen symptomen momenteel dus zij kan nog een lang en gelukkig leven hebben. Daarom besloten we haar in onze opvang te verwelkomen. We hadden gehoopt dat ze zich sneller zou aanpassen aan het leven binnen, maar is Marieke nog steeds bang van mensen. Ze is een heel zachtaardig katje, maar ze wil liefst onzichtbaar zijn voor die enge mensen. Met katten is ze wel sociaal, alleen zouden eventuele poezenvrienden dan ook FIV-positief moeten zijn.

We denken wel dat Marieke nog een fijn leven kan hebben, bij iemand die echt voor een katje met een rugzak wil gaan. Marieke zoekt een thuis met een zonnig, rustig plekje waar ze niet gestoord wordt, met een krabpaal en hoge ligplaatsen. Het zou helemaal ideaal zijn als er een ren of afgesloten tuin is, zodat ze ook een keertje buiten kan. Ook zou ze kunnen opschieten met een ander aidskatje.

Wil je Marieke nog een toekomst bieden? Contacteer ons dan via zwerfkattendiest@gmail.com

Marieke