katten 10%

Lieve Frizzle zoekt een thuis! Frizzle werd gevonden als zwerfkat, maar hij heeft zich intussen volledig omgeschoold tot bankzitter. Hij wordt graag geknuffeld en is graag overal bij.

Frizzle is sociaal naar andere katten toe. Met sommige van de eigen katten van het opvanggezin heeft hij vriendjes gemaakt. Hij zou eventueel een maatje kunnen zijn voor een jongere kat. Ook met mensen heeft hij geen probleem, al zal hij de eerste dagen waarschijnlijk wel wat verlegen zijn.

Toen hij werd gevonden had hij heel veel vlooien. Hij heeft last van vlooienallergie, en heeft dus heel veel jeuk wanneer er vlooien in het spel zijn. Intussen is hij vlo-vrij 😉 Maar de nieuwe baasjes moeten er goed voor waken dat dit zo blijft door hem maandelijks een pipetje op te doen.

Frizzle schijnt nog last te hebben van een andere allergie. Daar wordt hij op dit moment voor behandeld met aangepaste voeding en cortisone (die na verloop van tijd zal worden afgebouwd). Hij kan eventueel al worden geadopteerd, indien het baasje bereid is dit verder op te volgen.

Verder is hij gecastreerd en gechipt en gevaccineerd en helemaal klaar voor vertrek! Denk je dat Frizzle de poezenvriend voor jou is? Stuur ons dan een mailtje naar zwerfkattendiest@gmail.com

Frizzle