katten 10%

Blinker werd samen met zijn twee broertjes gedumpt in een klein hokje langs de weg. Een triest begin, maar we zijn vastbesloten om zijn verhaal een mooi einde te geven 💖

Blinker is een dwergkonijntje met heel veel pit. Hij is super nieuwsgierig en komt altijd meteen kijken of je iets lekkers bijhebt. Knuffelen is niet echt aan hem besteed. Het is heerlijk om hem te zien spurten en binkies maken, in zijn nieuwe thuis heeft hij dus zeker ruimte nodig om dit te doen.

We zoeken voor hem een thuis waar al een voedster aanwezig is en waar hij buiten kan leven. Zijn nieuwe onderkomen moet wel hoog genoeg zijn. Blinker springt met gemak een meter hoog.

Blinker werd gecastreerd en gevaccineerd. Hij kan onmiddellijk aan een gesteriliseerde voedster worden gekoppeld. Voor een niet-steriele voedster is het wachten tot 8 mei zodat Piepel zeker niet meer vruchtbaar is. De voorwaarden voor adoptie zijn minimaal 6 m2 ruimte en jaarlijkse vaccinatie. Voor meer info kun je ons contacteren via zwerfkattendiest@gmail.com

Blinker