katten 10%

Piepel werd samen met zijn twee broertjes gedumpt in een klein hokje langs de weg. Een triest begin, maar we zijn vastbesloten om zijn verhaal een mooi einde te geven 💖

Piepel is een dwergkonijntje met heel veel pit. Hij is super nieuwsgierig en komt altijd meteen kijken of je iets lekkers bijhebt. Hij laat zich dan ook strelen, maar vasthouden vindt hij zoals veel konijnen to-taal niet leuk. Het is heerlijk om Piepel te zien spurten en binkies maken, in zijn nieuwe thuis heeft hij dus zeker ruimte nodig om dit te doen.

We zoeken voor hem een thuis waar al een voedster aanwezig is. Blinker kan buiten leven. Zijn nieuwe onderkomen moet dan wel hoog genoeg zijn. Piepel springt met gemak een meter hoog. Binnen zou ook kunnen, maar enkel in een rustige thuis.

Piepel werd gecastreerd en gevaccineerd. De voorwaarden voor adoptie zijn minimaal 6 m2 ruimte en jaarlijkse vaccinatie. Voor meer info kun je ons contacteren via zwerfkattendiest@gmail.com

Piepel