katten 10%

Update 7/04: Brownie is momenteel in behandeling voor een ooginfectie en kan even niet geadopteerd worden.

Brownie is een lieve hartendief, maar oh zo bang. Hij leefde jarenlang op straat en werd gevoerd op een van onze voederplaatsen. Omdat hij altijd meteen kwam aangelopen en zich dan liet aaien, leek het ons zeker het proberen waard om hem een mooier leven te geven als huiskat.

Brownie moest in het begin erg wennen aan het leven in huis. Zo veel geluiden! Hij was (en is) liefst op zijn eigen veilige plek. Na een paar weken was hij overtuigd dat mensen ook leuke dingen voor hem in petto hebben 😉 Brownie komt nu meteen aangesneld als hij geroepen wordt en hij wordt heel graag geaaid door de mensen die hij kent. Het is te verwachten dat Brownie in een nieuwe thuis opnieuw geduld zal nodig hebben om op zijn gemak te zijn. Om die reden zijn we voor hem op zoek naar een rustige thuis waar hij het tempo mag bepalen.

Helaas heeft Brownie ook schildklierproblemen. Hij moet daarvoor dagelijks medicatie krijgen. Daarmee werkt zijn schildklier terug goed. Verder moet hij nu over drie maanden nogmaals worden opgevolgd door een dierenarts en daarna om de 6 maanden.

Brownie is ongeveer 7 jaar. Hij is sociaal naar katten toe. Hij is een grote softie en laat zich doen door alles en iedereen. Hij is een schat van een kat en verdient een gouden mandje! Heb je interesse? Contacteer ons dan via zwerfkattendiest@gmail.com

Brownie (in behandeling)